Bouw je empire op Mars en sluit je aan bij de oorlog voor het Millennium!


Met meer dan 80 miljoen spelers is het Goodgame Empire-spel de grootste hit van Goodgame Studios en is het een van de populairste browsergames ter wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Duitse uitgever heeft besloten om een declinatie voor dit uitstekende MMO-spel te lanceren...
Waar de plot van Goodgame Empire zich in een middeleeuws koninkrijk bevindt, is het nu in de ruimte, op de planeet Mars, dat de actie plaatsvindt van dit nieuwe gratis spel, genaamd "Goodgame Empire : Millennium Wars".

De game wordt eerst in het eerste kwartaal van 2018 (waarschijnlijk in maart) op de mobiele telefoon (voor Android en iOS) uitgebracht. Vervolgens kan de computerversie, die direct vanuit de browser kan worden afgespeeld, de lancering gepland voor de maand juli 2018 weergeven.
Nog een klein beetje geduld dus, en je kunt je rijk op Mars bouwen, voor de overheersing van het begeerde erts: het Millennium.

Spel Millennium Wars

Naam : Goodgame Empire : Millennium Wars
Gratis : Free to play / Freemium
Platform : Gamebrowser / Android / iOS
Genre : Strategie - Gezelschapsspel - Oorlog
Uitgever : Goodgame Studios
Direct spelen : Ja (basisinschrijving)
Tegenstanders : Andere spelers
In het Nederlands : Ja (+10 talen)

In dit nieuwe massale multiplayer online strategiespel, word je naar Mars getransporteerd. Een zeldzame hulpbron genaamd Millennium is ontdekt op de rode planeet, verschillende mijnbedrijven concurreren fel om de industrie van dit kostbare mineraal te domineren... In een wereld van felle beslissingen en van sabotage moeten spelers volhardend en strategisch zijn in het opbouwen van hun bedrijfsimperium op Mars. Ze kunnen zoeken (door het oppervlak van de planeet Mars te scannen), het Millennium mijnen op de aders die rijk zijn aan Marserts, hun konvooien verdedigen of die van andere spelers plunderen, om zo veel mogelijk Millennium naar de machtigen te sturen MTF ("Mars Trade Federation").

Millennium Wars
Met rijke graphics en een zeer aantrekkelijke en effectieve gameplay, bewezen met zijn "grote broer", is het een veilige gok dat deze nieuwe MMORTS fans van imperiumspellen, ruimtegames en andere strategiespellen zal verrassen, en dat Goodgame Empire: Millennium Wars wordt een van de meest opwindende en populaire browsergames van het jaar 2018. Aan jou, het ruimteavontuur, met de mogelijkheid om mee te doen aan een oorlog in de ruimte met miljoenen andere spelers in de wereld, om een basis op Mars te bouwen en je eenheden te trainen, om een leger te leiden voor heroïsche botsingen waar je tactische geest op de proef wordt gesteld, om vijandige bases en ladingen te plunderen en om je te vergezellen aan andere spelers en communiceren met hen in real time.

Veel succes, en je planetaire rijk gedijt op het millennium en je onvergelijkelijke tactische geest!


Videopresentatie van de mobiele versie van Goodgame Empire: Millennium Wars, waarvan de release is gepland voor begin 2018 (trailer in het Engels).

Tweede trailer van het gratis online multiplayer-imperiumspel.

Gratis onmiddellijk spel